Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın açıklamasıyla istifa ettiği öğrenilen Ümit Özat, katıldığı bir radyo programında istifa kararı ile ilgili detayları anlattı.

Ümit Özat'ın açıklamaları şöyle:

"Adana Demirspor'dan ben istifa etmedim. Maçtan 10 dakika sonra başkan aradı, 'Sen istifa ediyorsun, ben de kabul ediyorum' dedi. Kendi yazıp kendi oynadı yani."

"Ben anlaşırken Twitter'dan anlaşmadım ama ayrılırken Twitter'dan gönderiliyorum. Başkan, 'Cüneyt bu işi yapamadı, disiplini sağlayamadı' diyordu. O zaman niye geri getirdin? Adana Demirspor'un düşmana ihtiyacı yok, kendi içinde parçalanıyor zaten."

"Başkan insan olarak iyi bir insan olabilir fakat yönetici olarak bizim görmek istemediğimiz bir tarz davranışlar gösterdi" "Bizim başkan Trabzonspor'un başkanı olsaydı muhtemelen Abdullah Avcı'yı da gönderirdi."

"Ligin daha üçte biri bitmiş! Eksik maçımızı kazansak 3. olacağız! 10 kişi takım 120 dakika mücadele etmiş Trabzonspor'u elemiş kupadan! Bu kondisyon 3 günde yüklenmedi herhalde!"

"Ben detayları anlatmayacağım! İnşallah başkan cesurdur da çıkar bana cevap verir! O zaman detaylı detaylı konuşuruz işte!"