20 MAÇTA 12 GOLE DİREKT KATKI 

Spor Toto Süper Lig'de Mario Balotelli performansıyla Adana Demirspor'u sırtlıyor. İtalyan golcü, 20 maçta 8 gol, 4 asistlik performansıyla 12 gole direkt katkı yaptı.

SÜRPRİZ TRANSFER GELİŞMESİ

Taraftarların gönlünde taht kuran deneyimli golcü ile sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli için aldıkları teklifi duyurdu.

'ARAP TAKIMININ TEKLİFİNİ REDDETTİK' 

Sancak, "Balotelli'ye bir Arap takımından teklif geldi. Reddettik, 'Vermeyi düşünmüyoruz' dedik. Newcastle United, Balotelli'yi transfer etmeyi düşünüyormuş; ama şu ana kadar bize teklif vermediler.

ADANA DEMİRSPORU ÇOK BENİMSEDİ

'ADANA DEMİRSPOR'U ÇOK BENİMSEDİ' 

Balotelli, 'Ben Demirspor'u bırakıp gitmem, bir gün başkan bana -git derse- para kazandırmadan gitmem' diyor. Adana Demirspor'u ne kadar benimsediğini anlayın artık.

KONYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLİR

'KONYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLİR' 

Sözleşmesindeki maddede yazan rakamı verseler bile, Balotelli 'gitmem' derse, kimse onu alamaz. Menajeri Mino Raiola ise sözleşmesindeki satın alma rakamının iki katını getirirse gelen paranın yarısını alır. Ona da böyle bir sözümüz var. Balotelli, koronadan çıktı, negatife döndü. Hafta başında dönecek. Belki Konyaspor maçında oynayabilir' açıklamasını yaptı.

SAMET İÇİN TRABZONSPOR 2 OYUNCU ÖNERDİ

'SAMET İÇİN TRABZONSPOR 2 OYUNCU ÖNERDİ' 

Başkan Sancak Trabzonspor'un istediği Samet Akaydın ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bize 2 oyuncu önerdiler. Abdülkadir Parmak ve Yunus Mallı. Abdülkadir, Kayserispor'a gitti.

PARMAKI KAYSERİYE VERMİŞLER

'PARMAK'I KAYSERİ'YE VERMİŞLER' 

Şu anda 6 numaraya ihtiyacımız var, ama Parmak'ı kiralık olarak Kayseri'ye vermişler. Şu anda bizim işimizi görmüyor. Samet şu anda bizde; ama görüşmeler devam ediyor.''

KONYASPORA ERTELEME ÖNERİSİ

KONYASPOR'A ERTELEME ÖNERİSİ 

Mavi-lacivertli ekibin Başkanı ayrıca ''Konyaspor'la yetkililere Salı günü oynayacağımız maçla ilgili 'İsterseniz erteleyelim' diye teklifte bulundum. Ben söyledim. Futbolcularınız moralsizseniz, erteleyelim' dedim. Onlar da 'Başakşehir maçı ertelendi, sizinle maçı yapacağız' dediler. O zaman tamam biz de geliyoruz' dedik' şeklinde konuştu.