Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, yaptığı tüm transferlerle gerek Türkiye gerekse Avrupa'da en çok konuşulan takımlar arasında yer aldı. Son olarak Konyaspor maçında berabere kalan, Süper Lig’de üç maçta iki puan toplayan, ancak sıfırdan kurulmuş bir takım kimliğini taşıyan Adana Demirspor‘da sular kaynıyor.

Adana Demirspor - Konyaspor maçında Balotelli'nin 55. dakikada oyundan alınması sonrasında kulübeye giden Balotelli gösterdiği büyük tepki ile dikkat çekmişti. Ancak canlı yayında kameralara yansıyan Balotelli'nin tepkisinin bununla da sınırlı kalmadığı öğrenildi.

BALOTELLİ SAMET AYBABA'NIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

İddiaya göre Balotelli Konyaspor maçı bitiminde soyunma odasında Mario Balotelli kendisini oyundan aldığı için Aybaba’nın üzerine yürüdü. Bu kriz sonrasında Samet Aybaba, Adana'yı terk etti.

ADANA DEMİRSPOR'U SÜPER LİG'E ÇIKARDI AMA AYBABA'YA SAHİP ÇIKAN OLMADI 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın bu gelişmelerin ortaya çıkması sonrasında nasıl bir tavır takınacağı merak edilirken, büyük iddia sonrasında çok geçmeden Adana Demirspor resmi hesaplarından Samet Aybaba ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Samet Aybaba'nın istifası sonrasında Adana Demirspor taraftarları sosyal medyada #AdanaDemirspor ve #Balotelli 'yi Twitter Türkiye gündemine yerleştirirken, birçok hesaptan Samet Aybaba'ya haksızlık yapıldığı yönünde tweetler atıldı.

BAŞKAN SANCAK: KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR

Başkan yaptığı açıklamada, "Samet hocayla yolların ayrılması her hangi bir futbolcunun yüzünden değildir. Kol kırılır yen içinde kalır. Bu nedenle niçin neden vs cevap aramayın. Hiç kimse bu takımın üstünde değildir, Balotelli de değildir. Kendisine ülkesine giderken bu şekilde tepkilere devam edeceksen hiç dönme denildi. Bu açıklamam ile Balotelli'yi taraftarların önüne atmıyorum Keşke 5 tane Balotellimiz olsa, sadece çıktıktan sonraki tepkisini bitirsin diye dedim. Ben gayet memnunum hem Balotelli'den hem de Belhanda ve diğerlerinden" ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktörü Salı gününe kadar açıklamak istediklerini belirten Başkan Sancak, "Salı günü başlanacak antremana yeni hocamızı takımın başında çıkmasına gayret ediyoruz" dedi.