Osmaniye Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin, Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek ve reşit olmayanla cinsel ilişki suçlarıyla, ilgili 2 aylık süre zarfında, teknik takip ve izleme sonucu yapmış olduğu çalışma neticesinde tespit edilen, daha önceden belirlenmiş bir tarihte sabahın erken saatlerinde eşzamanlı 6 adreste 12 ekip ve 32 personelin katılımıyla Osmaniye merkezli yapılan planlı operasyonda;

Eşlerini pazarlayan 2 erkek şahıs, Mağduriyetlerinden faydalandığı kadınları pazarlayan 3 erkek şahıs, kendisini ve bulduğu kadınları pazarlayan 1 kadın olmak üzere toplamda şüpheli 6 şahıs, pazarlanan ve yaşı küçük şahıslarla para karşılığında cinsel ilişkiye giren 2’si Şüpheli/Mağdur 6 hayat kadını, 1’i Ukrayna uyruklu olmak üzere, kendilerini pazarlayan şahıslarla bulundukları evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Bu süre zarfında kadınlarla para karşılığında cinsel ilişkiye giren içlerinde 18 yaş altı(mağdur) şahısların da bulunduğu 281 tanık şahsın ifadesine başvuruldu, Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şahıslar 11.08.2021 günü savcılığa sevk edildi, emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheli 3 şahıs İ.G. , U.G. ve H.S. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli 3 şahıs H.A. , M.K. ve Z.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.