Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Kamu Hastaneleri ile Destek Hizmetleri eski Başkanlarına teşekkür belgesi verip, “Millete Hizmet, Bayrak Yarışıdır. Tüm emekleri ve gayretleri için eski başkanlarımıza şükranlarımı sunuyor. Yeni başkanlarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürlüğündeki atamalarda Yeni Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Bora Gül, Yeni Destek Hizmetleri Başkanı ise Özhan İdrisoğlu oldu.

Halil Nacar, Vali Köşger’in Pozantı Programına Katıldı
Halil Nacar, Vali Köşger’in Pozantı Programına Katıldı
İçeriği Görüntüle

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Kamu Hastaneleri eski Başkanımız Dr. Ahmet Yücel Çomu ve Destek Hizmetleri eski Başkanımız Serhathan Şimşek'e teşekkür belgelerini takdim ettik. Milletimize hizmet eden eski-yeni tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.