İş insanı ve yazar Fulya Nacar, hayatta öğrendiklerini başkalarına aktarmak ve bilginin paylaşılması gerektiği için yazmaya karar verdiğini ve kitabın bu şekilde ortaya çıktığını belirtti. Fulya Nacar, “Salonu doldurup söyleşimize büyük ilgi göstermenizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerle olmaktan çok mutluyum” dedi.

Fulya Nacar 1

OKURLARI: ÇOK MUTLU OLDUK

Fulya Nacar’ın, imza gününde kitap imzalatmak isteyen okurları, yeni kitaplar beklediklerini ifade ederek, “Fulya hanım ile tanışma ve kitaplarımızı imzalatma, fotoğraf çektirme imkanı bulduk çok mutlu olduk” dediler.

Sedat Memili'nin kitap fuarında ilk ziyaretçisi Ümit Özdağ oldu Sedat Memili'nin kitap fuarında ilk ziyaretçisi Ümit Özdağ oldu

Fulya Nacar 2

İNSANIN KENDİNE YOLCULUĞU

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Kıymetli eşim Feride Fulya Aydınol Nacar'ın ilk kitabı "Hâlâ Uykuda Mısın?" ın Çukurova Kitap Fuarı'nda gerçekleşen tanıtım etkinliğine katıldık.

Fulya Nacar 1-1

"İnsanın özüne yolculuğu" üzerine özgün bir dille kaleme aldığı kitap hakkında gerçekleştirilen söyleşide, kitap severlerle bir araya geldik. Samimi ilgilerinden ötürü tüm kitap dostlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.