31 Mart 2024 yerel seçimlerini CHP'nin adayı Ali Demirçalı'nın kazanması sonrasında Yüreğir Belediyesi 35 yıl sonra CHP'ye geçti. Yüreğir'de 35 yıldır bekleyen CHP'lilerin yaklaşık 1 yıldır iş için bekleyişlerine Ali Demirçalı bugün son verdi.

"BİR KİŞİ BİLE İŞE ALINMAYACAK"

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Yüreğir Belediyesi meclis üyeleri ile bugün yaptığı görüşmede, meclis üyelerinin Yüreğir Belediyesi'ne personel alımı için kendisinden randevu istemelerine artık bir son vermelerini ifade ederek, "Belediyede para yok. Meclis üyelerimiz yakınlarını işe aldırmak için lütfen bana gelmesin. 2 yıl boyunca 1 kişi bile Yüreğir Belediyesi'nde işe alınmayacak. Bundan sonra belediyeye personel aldırmak için randevu talep etmeyin." dediği iddia edildi.

CHP Üyesi Olmayanlar nerede oy kullanabilir? Adana - CHP Ön Seçim 15 İlçe Sandık Alanı Tam Liste! CHP Üyesi Olmayanlar nerede oy kullanabilir? Adana - CHP Ön Seçim 15 İlçe Sandık Alanı Tam Liste!

Demirçalı'nın bu sözleri sarfetmesi sonrasında, merkez ilçelerde siyaset yapan CHP örgütlerinin karara sert tepki gösterdiği öğrenildi.

Adana24.com Genel Yayın Yönetmeni Kemal Soner, konu ile ilgili iddiaları içeren bu haberde beyanına haberde yer vermek için Ali Demirçalı'yı aradı ancak Demirçalı telefona yanıt vermedi.

*Demirçalı habere ilişkin yanıt hakkını kullanmak isterse, açıklaması noktasına dokunmadan adana24.com'da yayınlanacaktır.