Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, cinsel taciz, hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanma suçundan 33 yıl 8 ay hapis cezası alıktan sonra cezaevinden kaçan Musa Y.'yi bulmak için çalışma başlattı.
“Vatandaş gibi kamufle olan polisler firarı yakaladılar”
Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı polisler, Musa Y.'nin Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi'ne geleceğini tespit etti. Şüphelinin geleceği sokağa polisler vatandaş gibi yerleşti. Musa Y. sokağa girer girmez vatandaş gibi kamufle olan polisler hükümlüyü yakaladı. Kelepçe takılarak etkisiz hale getirilen şüpheli emniyete getirildi.
İşlemlerinin ardından şüpheli cezaevine teslim edildi.
Adana'da cezaevinden kaçan tacizci hükümlüyü sivil polisler yakaladı
Adana'da cinsel taciz ve hırsızlık suçundan 33 yıl hapis cezası aldıktan sonra cezaevinden kaçan hükümlü polis tarafından yakalandı.
Yorumlar
Çok Okunanlar

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü görevden alındı! İşte detaylar...

Dağlarda kar kalınlığı 2 metreden 20 santimetreye düştü: Çukurova'da su krizi mi başlıyor?

Köye dönmek isteyenler dikkat! İşte Adana'nın en güzel köyleri belli oldu!

Zeydan Karalar: "Seçime gitmek gerekiyor. Ya güvenoyu alacaksınız ya da başkası seçilecek!"

Özgecan Aslan’ın katilini öldüren hükümlü: "Cinayeti işlemeye 4 kişiyle karar verdik"

ORC'nin 'Başarı Oranı En Yüksek İlçe Belediye Başkanları' araştırmasında Adana'dan 2 başkan yer aldı